
Promosyon ihale anlaşmalarında rekor rakamlar açıklanırken diğer taraftan da güncelleme haberleri gelmekte.
Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü daha önceden yapılan ve verilen teklif yeterli görülmeyip ertelenen promosyon ihalesi hakkında açıklama yapıldı.
Gaziantep EBS Şube Başkanı sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada:
” Eğitim Çalışanlarının sabırsızlıkla beklediği maaş promosyon ihalesi ile ilgili açıklamamız aşağıdadır. Kamuoyuna saygılarımla:
Konya havlu attı resmen. Saçmaladı adamlar il geneli anlaşma yapacağız diye yola çıktılar. Sonuç hisrann
Birde bayburtu duysanız tam komedi
Eğer bir ilçe promosyonda anlaşamiyorsa bilin ki alltan alttan her bir öğretmenden komisyon alıyordur. Insanlara güven yok artık. Sendika mendika boş. Hepsi para peşinde!!!
Bir de Malatya’ya bakın, nerdeyse bankaya para vereceğiz bizi kabul etsinler diye
Sayın cumhurbaşkanım Türkiye deki il milli eğitim müdürlüklerine el atmasa bu olay çözülmez ve çalışanlar promosyon dan mahrum kalır lütfen Sayın cumhurbaşkanım Allah’a emanet olun başkanım.
İzmir Konak ilçe mem. 3 senesi artık 3 ay sonra dolacak. Herkes 15 20 bin promosyon almaya başladı 2 sene önce ama bu mem yeni promosyon yapmaya yanaşmadı bile. Acaba neden?